آموزش وردپرس
خانه / اخبار انجمن / همرکابی در زیر گرمای سوزان تابستان برای آشتی با طبیعت

همرکابی در زیر گرمای سوزان تابستان برای آشتی با طبیعت

همرکابان سبز ادآ در مجموعه اردوهای محوری “همرکاب جامعه ی سالم ” در زیر فشار گرمای تابستان همرکاب شدند. 

A (4)

صبح روز جمعه مورخ ۱۶ تیرماه ۹۶ گروه همرکابان محوری انجمن دوچرخه سواری آشتی (ادآ) در چهاردهمین اردوی محوری “همرکاب جامعه ی سالم ” این بار محور تفریحی و اکوتوریسم ” رودخانه ی گرده لان از توابع ضلع جنوبی روستای شارانی ” را همرکاب شدند. در این برنامه ی همرکابی که با وضعیت گرمای بیش از دمای ۳۸ درجه ی بالای صفر برگزار گردید ، همرکابان سبز ادآ  در ناحیه ی تفریحی و جنگلی رود گرده لان برای استراحت و تامین سلامت خود با بهره وری از تفریحاتی همانند ” شنا کردن و آب تنی در آن گرمای سوزاناک تابستانی ” روز با ارزش خود و اردوی ۱۴ محوری  ” همرکاب جامعه ی سالم “ را سپری نمودند . در همین راستا همرکابان سبز محور روستاهای ” شیخه کویره ، نشکاش ، کله یونجه ، گویزه کویره ، عصر آباد و سپس روستای حسن آوله را به سمت مریوان همرکاب شدند . اردوی ۱۴ محوری ” همرکاب جامعه ی سالم ” نسبت به دیگر اردوهای گذشته  ، بسیار جذاب و با ارزش سپری شد و همرکابان سبز توانستند مسیر مذکور را با مسافت (رفت و برگشت) ۸۰ کیلومتر در دامن کوههای سر به فلک کشیده و کوهستانی سر سبز همرکاب شوند .

در راستای همین اردو و با گذشت از روستای دری ، قله ی سر به فلک کشیده ی ” سه کوچکان ” که در بخش شمالی روستاهای ” نشکاش و برده سپی ” از توابع بخش مرکری مریوان قرار گرفته است . به چشم می خورد و چندیدین عکس زیبا از این قله ی تاریخی و زیبا همراه با همرکابان سبز ادآ به رسم یادگاری گرفته شد . موقعیت جغرافیایی رودخانه ی گرده لان از سد گاران سرچشمه گرفته و  به روستاهای ” کانی کوزه له ، کله یونجه ، وسنه ، خیرآباد ، نشکاش ، دری ، شیخه کویره ، چور  ، مررگ و شارانی جاری شده است . جای خوشحالی است که روستاییان حومه ی رودخانه ی گرده لان برای کشاورزی و دامداری از آب آن رود خانه استفاده می کنند . گفتنی است که این رودخانه در هر ۴ فصل سال برای روستاییان جاری می باشد.

رود خانه ی گرده لان علاوه بر استفاده ی دامی و کشاورزی روستاییان ، یکی از ویژگیهای گردشگری را برای جذب گردشگران بومی و غیره ایجاد کرده است که در این فصل سوزناک تابستانی می تواند موقیت مناسبی برای گردشگران باشد . بعلت وجود رودخانه و درختان جنگلی آن مرز وبوم   ” هوای مناطق تفریحی رود گرده لان  بسیار خنک تر از جاهای دیگر است” شایان ذکر است که با ورود همرکابان سبز به بخش تفرجگاهی رود گرده لان ، نوجوانان زیادی از روستای شارانی و دیگر روستاهای نزدیک به حاشیه ی رود برای تفریح و شنا کردن به آن رودخانه هجوم می بردند. که دلیل اصلی آن به گرمی هوا و گرمایش بیش از حد فصل تابستان مرتبط خواهد شد.

انجمن دوچرخه سواری آشتی سعی دارد که اردوهای محوری فصل تابستان را با همرکابی علاقمندان برگزار نماید و موقعیت استراحت و تفرج هفتگی را در کنار دشت و کوههای زیبا با وجود رودخانه و چشمه های طبیعی اسکان دهد تا در همین راستا توانسته باشد همان ” پیام اصلی خود را با اشاره به ” تامین سلامت جامعه ، آشتی با طبیعت و زندگی پایدار “به هدف و عمل ” برساند .

به روایت تصویر ار اردوی چهارده ی محوری 

  • گروه همرکابان محوری انجمن دوچرخه سواری آشتی 

همچنین ببینید

تا اطلاع ثانوی ثبت نام متوقف است.

به استحضار متقاضیان درخواست کننده کارت همرکابی سبز میرسانیم که صدور کارت همرکابی سبز تا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *